Beveiligingscamera's – alarmsystemen

 Brandbeveiliging en rookmelders

Brandbeveiliging in uw woning is essentieel voor een goede veiligheid en bovendien wettelijk verplicht in sommige gevallen. Caers Security zorgt voor een brandbeveiliging conform de Belgische wetgeving. Hierbij worden, indien gewenst, uw rookmelders aangesloten op uw alarmsysteem op maat. U wordt automatisch verwittigd bij brand. Rookmelders zorgen voor een optimale veiligheid. Caers Security helpt u uw keuze te maken binnen het assortiment rookmelders dankzij ons deskundig advies.

Contacteer ons om uw gratis consult aan te vragen. Hierbij ontvangt u steeds een gepersonaliseerde offerte voor de installatie van uw brandbeveiliging en rookmelder, eventueel in combinatie met een van onze andere diensten als alarmsystemen.

Heeft u vragen of wenst u een gratis consult aan te vragen? Contacteer Caers Security. Wij zijn actief in de Kempen (regio Geel – Mol – Turnhout – Westerlo – …)

 

Voor wie zijn rookmelders verplicht?

Sinds 1 januari 2013 is het decreet houdende de beveiliging van woningen door optische rookmelders in werking getreden. Wie valt onder deze wetgeving?

  • Alle huurwoningen waarvoor een huurcontract werd afgesloten na 31 december 2012
  • Gefaseerde invoering van de verplichting voor bestaande huurcontracten
  • Studentenwoningen en koten dienen sinds 1 oktober 2014 uitgerust zijn met een rookmelder

Meer informatie omtrent het Rookmeldersdecreet.