Beveiligingscamera's – alarmsystemen

Alarmsystemen regio Geel

Kies voor een professioneel alarmsyteem, geïnstalleerd door erkend installateur Caers security.  Contacteer ons voor gratis advies bij u thuis of uw bedrijf.  Samen met u overlopen we alle mogelijkheden zorgvuldig en komen zo tot de beste oplossing.

U denkt na over het plaatsen van een bekabeld of draadloos alarmsysteem, welkom op onze site! Caers Security is vakman en erkend installateur door FOD Binnenlandse Zaken in het plaatsen van alarmsystemen. Een alarmsysteem is een elektronische beveiliging die men als extra bescherming kan installeren naast de fysische beveiliging om uw woning, pand en alle bijhorende bezittingen nog beter te beveiligen. Wanneer er een alarmsysteem aanwezig is daalt de kans op een inbraak al aanzienlijk.  Een dief wordt uiteraard liever niet getrappeerd en kiest liever een eenvoudige klus. Een garantie dat er na het plaatsen van een alarmsysteem geen inbraak meer zal plaatsvinden krijgt u natuurlijk niet.  Maar indien er zich toch een inbraak zou voordoen met een alarmsysteem dan zullen de dieven zich snel uit de voeten maken en zal de buit dus beduidend kleiner zijn.

Detectoren

Een alarmsysteem werkt met verschillende soorten detectoren die een inbraak of poging tot inbraak zullen detecteren.  Magneetcontacten controleren het openen en sluiten van ramen en deuren. Bewegingsdetectoren, ook beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals met ingebouwde camera  en flits, zullen beweging in de woning detecteren. Glasbreuk detectoren, tilt en schok detectoren, branddetectoren, wateroverloop detectoren, temperatuur detectoren en CO detectoren. Al deze detectoren kunnen met kabel of draadloos geïnstalleerd worden.

Uw alarm bedienen

Het inschakelen van het alarmsysteem gebeurd via het ingeven van uw cijfercode op één van de  bedieningsklavieren. Deze zijn zeer eenvoudig in gebruikt en worden al naargelang uw noden gepersonaliseerd met extra bedieningssegmenten, met of zonder LCD-scherm en kunnen ook draadloos geïnstalleerd worden. Het bedieningsklavier kan ook met een batch-sleutelhanger of batchkaart bediend worden. Er is ook een 4-knops afstandsbediening met led en akoestische signalisatie dat het alarm effectief uit of aan staat. Het alarmsysteem kan je indien gewenst ook via een app op je smartphone of tablet bedienen.

Bij een alarm

Bij een alarm rapporteert het alarmsysteem dit via verschillende mogelijkheden.  Via SMS naar de  verschillende gebruikers. Je ontvangt dan een SMS van je alarmsysteem met daarin de zone bv. keuken of achterdeur,… De binnen- en buitensirene ’s worden geactiveerd (ook draadloos beschikbaar). Verlichting kan automatisch ingeschakeld worden. En het alarmsysteem kan gekoppeld worden met een meldkamer (maandelijks abonnement) die dan op hun beurt automatisch politie en brandweer verwittigd.

Gratis advies

Een alarmsysteem dient altijd op maat geïnstalleerd worden. Een vakman van Caers Security komt gratis bij u ter plaatse de situatie analyseren rekening houdend met uw wensen krijgt u een uitgewerkt voorstel.

Maak een afspraak

Contacteer Caers security voor een volledig vrijblijvend consult voor uw alarmsysteem. Wij zijn actief in de Kempen (regio Geel,  Mol, Turnhout, Westerlo, Balen, Herentals, Olmen, Dessel, Retie, Kasterlee, Lommel, Laakdal, Tessenderlo, Leopoldsburg, …)