Beveiligingscamera's – alarmsystemen

Alarmsystemen regio Geel

Voor het plaatsen van alarmsystemen hebben wij zowel oplossingen voor nieuwbouw als voor bestaande gebouwen. Compacte systemen of zeer uitgebreide alarmsystemen. Kortom voor iedereen een oplossing voor de bescherming van uw familie, woonst, bedrijf en bezittingen.

Nieuwbouw

Bij een nieuw te bouwen project ligt de voorkeur in het plaatsen van een volledig bekabeld alarmsysteem. In onze showroom of op uw bouwwerf bespreken wij de mogelijkheden met u. Indien u de bekabeling zelf wens te plaatsen staan wij u graag bij hoe u deze plaatst. Indien u alles laat plaatsen door uw elektricien regelen wij alles zodat u zich hierover geen zorgen moet maken.

Bestaande woning

Bij het plaatsen van een alarmsysteem in een bestaande woning kan dit volledig of deels draadloos geplaatst worden. De draadloze technologie die wij plaatsen is zeer betrouwbaar. Het heeft niets te maken met wifi maar werkt op een eigen radiofrequentie. Daarbij houdt het alarmsysteem alle onderdelen nauwgezet in de gaten net zoals bij een bekabeld systeem, zelfs de batterijen van elke onderdeel worden nauwgezet opgevolgd.  De batterijen worden bij het jaarlijks onderhoud nagekeken en vervangen indien nodig. Stel dat wij een batterij zouden vergeten te vervangen dan verwittigd het alarmsysteem ons automatisch en komen wij dit in dit geval gratis en op tijd vervangen. Bij een draadloos alarmsysteem van Caers Security hoeft u zich dus helemaal geen zorgen te maken. Wij plaatsen reeds 5 jaar dit alarmsysteem en hebben meer dan 100 zeer tevreden klanten. Mocht u toch een storing of panne hebben kan u ons dag en nacht dus 24u op 24u bereiken. Waarom zou u nog twijfelen!

Wat is er zo bijzonder aan ons alarmsysteem.

Ons alarmsysteem is uiterst gebruiksvriendelijk. De bedieningspanelen worden voor iedere klant gepersonaliseerd. Op deze manier kan u heel eenvoudig delen van uw alarmsysteem inschakelen of met één druk op de knop alles inschakelen. De app op uw smartphone bied dezelfde eenvoud in bediening. Deze app is steeds gratis te gebruiken.

Het hele alarmsysteem is ontworpen met oog voor het design.

Bij nieuwbouw kunnen magneetcontacten in ramen en deuren worden ingebouwd zodat dit volledig onzichtbaar is. Bij bestaande woningen kunnen mini draadloze magneetcontacten geplaatst worden. Daarbij werken wij deze voor u af in elke RAL kleur.

Een koppeling met uw domoticasysteem kan automatisch verlichting, rolluiken en poorten schakelen bij alarm. Indien u geen domoticasysteem heeft kunnen wij dit voor u toch realiseren. Met de app op uw smartphone kan u dan ook alles bedienen.

 

Om onze goede service te benadrukken:

Zijn wij voor onze klanten 24u op 24u te bereiken

5 jaar volledige garantie, geen werkuren en geen verplaatsingkosten

Gratis programmatie aanpassingen aan uw alarmsysteem,  snel en vanop afstand uitgevoerd (nieuwe code, blokkeren van afstandsbediening die verloren is,…)

Persoonlijke aanpak

Correcte opvolging van uw project

Nette plaatsing

Steeds correcte prijzen, ook bij het onderhoud

Geen opzegtermijn voor het onderhoud

Geen verplichte meldkamer

 

Bewegingsdetectoren

Een alarmsysteem werkt met verschillende soorten detectoren die een inbraak of poging tot inbraak zullen detecteren.  Magneetcontacten controleren het openen en sluiten van ramen en deuren. Bewegingsdetectoren, ook beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals met ingebouwde camera  en flits, zullen beweging in de woning detecteren. Glasbreuk detectoren, tilt en schok detectoren, branddetectoren, wateroverloop detectoren, temperatuur detectoren en CO detectoren. Al deze detectoren kunnen met kabel of draadloos geïnstalleerd worden.

Uw alarm bedienen

Het inschakelen van het alarmsysteem gebeurd via het ingeven van uw cijfercode op één van de  bedieningsklavieren. Deze zijn zeer eenvoudig in gebruikt en worden al naargelang uw noden gepersonaliseerd met extra bedieningssegmenten, met of zonder LCD-scherm en kunnen ook draadloos geïnstalleerd worden. Het bedieningsklavier kan ook met een batch-sleutelhanger of batchkaart bediend worden. Er is ook een 4-knops afstandsbediening met led en akoestische signalisatie dat het alarm effectief uit of aan staat. Het alarmsysteem kan je indien gewenst ook via een app op je smartphone of tablet bedienen.

Bij een alarm

Bij een alarm rapporteert het alarmsysteem dit via verschillende mogelijkheden.  Via SMS naar de  verschillende gebruikers. Je ontvangt dan een SMS van je alarmsysteem met daarin de zone bv. keuken of achterdeur,… De binnen- en buitensirene ’s worden geactiveerd (ook draadloos beschikbaar). Verlichting kan automatisch ingeschakeld worden. En het alarmsysteem kan gekoppeld worden met een meldkamer (maandelijks abonnement) die dan op hun beurt automatisch politie en brandweer verwittigd.

Maak een afspraak

Contacteer Caers security voor een volledig vrijblijvend consult voor uw alarmsysteem. Wij zijn actief in de Kempen (regio Geel,  Mol, Turnhout, Westerlo, Balen, Herentals, Dessel, Retie, Kasterlee, Lommel, Laakdal, Tessenderlo, Herentals, Leopoldsburg, …)